Специи и ингредиенты ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Red Arrow
Спеції та інгредієнти ТМ Ingredion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scan Gel DI-95 (Данія)

Рекомендації по застосуванню тваринного білку Scan Gel DI-95 (Данія)

Scan Gel DI-95 – ідеальний білок для свіжого ін’єктування, що покращує текстуру м’яса та має відмінні вологозв’язуючі властивості.

Scan Gel DI-95 – 100% натуральний продукт, виготовлений зі свіжої свинячої шкури.

Галузь застосування

Scan Gel DI-95 застосовується для ін’єктування свинячого філе, шиї, задньої частини, вирізки, лопатки, м’яса курей.

Переваги Scan Gel DI-95:

  • свіже ін’єктоване м'ясо стає 100 % стійким до заморозки/розмороження
  • під час жарки м’яса, ін’єктованого Scan Gel DI-95, втрати ваги зменшуються
  • індекс зв’язування води та жиру – 1:25:25
  • має нейтральний смак
  • не містить алергічний складових та ГМО
  • м'ясо, ін’єктоване Scan Gel DI-95, стає ніжнішим, більш соковитим
  • простий у використанні, розчиняється у воді вже при 0 ОС

Рецептура на 25 % ін’єктування

Інгредієнти Склад в кінцевому продукті, % Склад у розсолі, %
Свинина 80,00  
Вода/лід 18,15 90,75
Сіль нітратна 0,70 3,50
Декстроза 0,50 2,50
Фосфати 0,30 1,50
Scan Gel DI-95 0,30 1,50
Аскорбат натрію 0,05 0,25
Разом 100,00 100,00

<< Назад

Яндекс.Метрика G Analytics
site was created by изготовление сайта