Специи и ингредиенты ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Red Arrow
Спеції та інгредієнти ТМ Ingredion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Продукти для шприцювання

Продукти для шприцювання

Найменування Характеристика Призначення Дозування
Для свинини
1 MARINADE 120 TOP для виготовлення шинки зі збільшенням об`єму кінцевого продукту до 220%, для пиці шинка зі збільшенням об`єму кінцевого продукту до 220%, для пиці 100 л води + 4,5 кг MARINADE 120 TOP + 5,3 кг нітритної солі + додатково 8,8 кг крохмалю в масажер
2 MARINADE SZYNKA 100 для виготовлення (ін`єктування розсолом) реструктурованої шинки з виходом до 200% шинка зі збільшенням об`єму кінцевого продукту до 200%, для пиці 100 л води + 4,5 кг MARINADE SZYNKA 100 + 4,7 кг нітритної солі
3 MARINADE TENDRINE для розм`якшення старого м`яса і поліпшення соковитості свіжого м`яса   100 л води + 15 кг TENDRINE (збільшення маси на 15%)
4 MARINADE KIELBASA 100 для ін`єктування і використання в ковбасах, цільном`язових продуктах зі збільшенням виходу до 160% з ароматом шинки ковбаси, цільном`язові продукти зі збільшенням виходу до 160% 100 л води + 4,5 кг MARINADE KIELBASA 100 + 4 кг нітритної солі
5 MARINADE CLASSIC HV суміш для підсилення утримання вологи в розсолах (для ін`єктування)   10 г/кг
Для курки
6 MARINADE CMI HP високофункціональна суміш для ін`єктування свіжого курячого м`яса продукти з курячого м`яса 100 л води + 2 кг MARINADE CMI HP + 3 кг солі
7 MARINADE CMT HP високофункціональна суміш для масажування свіжого курячого м`яса продукти з курячого м`яса 100 л води + 1-2кг MARINADE CMT HP + 3 кг солі
Для риби
8 MARINADE F 25 для приготування  розсолу для багатоголкового інє`ктування риби   100 л води + 3 кг MARINADE F 25

<< Назад

Яндекс.Метрика G Analytics
site was created by изготовление сайта