Специи и ингредиенты ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Red Arrow
Спеції та інгредієнти ТМ Ingredion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Функціональні домішки

Функціональні домішки

Найменування Характеристика Код Доз, г/кг
1 Куттер-Дон 1 фосфатна суміш для варених ковбасних виробів. 0608901 3-5
2 Куттер-Дон 2 натуральний барвник з підсилювачем смаку. 0608902 0,8-2
3 Куттер-Дон 3 емульгатор для жирових емульсій 1/60/100. 0608903 3-5
4 Куттер-Дон 4 фосфатна суміш для виходу до 150% зі стабільним кольором. 0608904 8-10
5 Куттер-Дон 5 освіжувач м`яса на основі солі харчової кислоти. 0608905 4-7
6 Куттер-Дон 6 освіжувач м`яса з властивостями консерванту. 0608906 4
7 Куттер-Дон 7 підсилювач смаку для всіх видів ковбасних виробів. 0608907 1-2,5
8 Куттер-Дон 7 (ДСТУ) підсилювач смаку для всіх видів ковбасних виробів. 1-2
9 Куттер-Дон 8 розм`якшувач при посолі м`яса або шкури. 0608908 10-20
10 Куттер-Дон 10 суміш для емульсій: жир, вершкове і росл. масло та ін. (1:15:15) 0608910 10
11 Куттер-Дон 11 cтабілізіуюча суміш для пельменів, гамбургерів та ін. 0608911 10
12 Куттер-Дон 12 суміш тваринних білків 0608912 1:10-12
13 Мастермікс 20 cтабілізатор- емульгатор на основі молочних білків. 0509820 10
14 Мастермікс 21 консервант, застосовується для освіження м`яса і подовження сроків придатності. 0509821 1-2,5
15 Мастермікс 22 для ін`єкцій  птиці з виходом до 125%, м`яса з виходом до 180% (г/л). 0509822 30-50
16 Мастермікс 24 для шинки з виходом 170% з тваринним білком і гідроколоїд. 0509824 25
17 Мастермікс 26 функціональна суміш для прискорення дозрівання з підсилювачем смаку. 0509826 8-12
18 Мастермікс 27 функціональна суміш для усунення гіркоти печінки в паштетах. 0509827 4-5
19 Мастермікс 30 барвник на основі Карміну. 0509830 0,8-1,3
20 Мастермікс 32 для шинки з виходом 170% з білком свинини і гідроколоїд. 0509832 25
21 Мастермікс 35 емульгатор для паштетів на основі гідроколоїдів і білків. 0509834 10-12

<< Назад

Яндекс.Метрика G Analytics
site was created by изготовление сайта