Специи и ингредиенты ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Red Arrow
Спеції та інгредієнти ТМ Ingredion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ScanGel SF-95 (Данія)

 

Рекомендації щодо застосування тваринного білку
Scan Gel SF-95 (Данія)

Продуктова лінія Scan Gel SF включає асортимент напівфункціональних, нативних, високомолекулярних колагенів, одержуваних з нерозчинної фракції знежиреної свинячої шкури і внутрішньої тканини; це правильний вибір для використання при виготовленні широкого спектру м'ясних виробів. Білки ScanGel SF мають не тільки емульгуючі властивості, а також надають чудову щільну консистенцію продуктам, які вживаються в гарячому вигляді. Додатковою перевагою білків Scan Gel SF є той факт, що їх білковий склад аналогічний показникам м'яса.

Ідеальний вибір для м'ясних виробів, які вживаються в гарячому вигляді.

Увесь асортимент колагенів має як надзвичайно високу, так і низьку вологоутримуючу та жироутримуючу властивості. В результаті, ScanGel SF представляє собою ідеальний вибір для емульгованих м'ясних продуктів, вживаних в гарячому вигляді - таких, як сосиски, сардельки, закусочні та варені ковбаси, а найголовніше, копчені ковбаси (салямі).

Більш того, білок Scan Gel SF-91 з успіхом використовується для самостійного приготування гранул, емульсій жиру/масла, емульсій шкури, капсульованих спецій і в'язких смакових добавок. Найголовніше - даний колаген сприяє зберіганню природної м'ясистості в гарячому стані.

Вся продукція Scan Gel SF може використовуватися разом з іншими функціональними харчовими добавками.

Оптимальні експлуатаційні витрати

Завдяки вираженій здатності покращувати консистенцію, а також додатковому впливу колоїдних колагенів на глобулярні білки або гідроколоїди, комбінація білку Scan Gel SF-91 з іншими інгредієнтами може значно знизити експлуатаційні витрати.

Широкий спектр функціональних можливостей

Scan Gel SF-95 широкий спектр функціональних можливостей; головний плюс полягає в тому, що даний білок є термостійким і забезпечує щільну консистенцію в гарячому стані.

Відсутність хімічної обробки

В процесі виготовлення Scan Gel SF-95 не застосовується ні хімічна обробка, ні відбілювання. Виробництво включає в себе тільки термічні та механічні процеси, в результаті яких виходить стійкий з мікробіологічної точки зору продукт з нейтральним смаком.

Зовнішній вигляд

Розмір часток:
Порошок:                      100 % <1000 µm (~18 MESH)
                                       98 % <500 µm (~32 MESH)
                                       80 %< 225µm (~74 MESH)
Колір:                             Світло-кремовий – натурально - коричневий
Смак:                              від нейтрального до злегка підсмаженого

Чому вигідно використовувати колагени ScanGel SF

Вологоутримуюча та жироутримуюча властивості

Звязуюча здатність продуктів лінії ScanGel SF в воді або в жиру/маслі в 12 разів превищує їх власну вагу. Scan Gel SF-95 також має чудові емульгуючі властивості і забезпечує повну консистенцію в горячому стані.

Вологоутримуюча здатність Scan Gel SF-95 - в холодному вигляді 1:7, в гарячому вигляді 1:10, емульгуюча 1:7:7.

Виробництво гранул в холодному вигляді 1:5 або1:1:3,5:1,5; в гарячому вигляді 1:9.

Нейтральний смак і колір

Продукти ScanGel SF мають нейтральний і в деяких випадках, злегка смажений смак і колір. Надзвичайно невелике дозування, необхідне для виробництва, ніяк не погіршує смак і колір готової продукції.

Зниження об'єму увару

Scan Gel SF-95 здатний знижувати об'єм увару на 10 і більше процентів в залежності від якості м'яса і умов переробки.

Покращення консистенції

Scan Gel SF – нативні колагени, які зазнали м'якої обробки при гелеутворенні і самі по собі утворюють м'ясистість. При додаванні в готовий продукт, дані колагени вступають в реакцію з його структурою і сприяють покращенню м'ясистості. При відповідному дозуванні й розподілу по всьому об'єму м'ясного виробу, ScanGel SF покращує його соковитість і консистенцію в гарячому вигляді.

Зниження синерезису

Колагени ScanGel SF значно знижують синерезис (утворення вологи) в продуктах, нарізаних і поміщених в вакуумну упаковку/упаковку з модифікованою атмосферою, що підкреслює апетитний вигляд готового продукту і зменшує ризик бактеріального псування.

Стійкість при заморожуванні і таненні

Лінія колагенів ScanGel SF надає напівфабрикатам і готовим продуктам, які зберігаються в замороженому вигляді, і які пройшли термічну обробку, велику стійкість при заморожуванні і таненні.

Як використовувати продукцію ScanGel SF

Колаген Scan Gel SF-95 підходить для виробництва практично усіх виробів, не залежно від якості і виду м'яса, умов переробки і додаткових функціональних добавок. Стандартне дозування 1-2 %, однак в певних випадках її можно підвищувати до 4%.

Професійна технологічна підтримка клієнтів

Компанія «ТД «Технологія Трейд» надає вам можливість використання унікальної та ефективної харчової добавки. В процесі розробки нових м'ясних продуктів або вдосконалення існуючих рецептур вам зможе знадобитись технологічна підтримка.

Оптимізація дозування ScanGel SF, яка використовується для покращення якості ваших м'ясних виробів, залежить від індивідуальних вподобань, одначе по вашому бажанню менеджери-технологи компанії «ТД «Технологія Трейд» з радістю нададуть вам безкоштовні і кваліфіковані консультації.

<< Назад

Яндекс.Метрика G Analytics
site was created by изготовление сайта