Специи и ингредиенты ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Red Arrow
Спеції та інгредієнти ТМ Ingredion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Делікатеси

Олександр Веніамінович Глущенко

Олександр Веніамінович Глущенко, комерційний директор компанії ТД «Технологія Трейд»

1. Компанія «ТД «Технологія Трейд» для виробництва кускових та цільном'язових делікатесів рекомендує використовувати такі препарати:

  • для шприцювання на 80 % - «Унібак ПП» і «Гідрозол» (Німеччина);
  • для шприцювання до 50 % жирної сировини (грудинка, щоковина) - «Унібак СТ», «Гідрозол» (Німеччина);
  • універсальний препарат для шприцювання до 60 % як нежирної, так і жирної сировини - «Аромікс 65» «Аромадон» (Росія).

При використанні м'яса з дефектами PSE і DFD компанія «ТД «Технологія Трейд» рекомендує використовувати «Кутер-Дон 5», «Кутер-Дон 6» «Аромадон» (Росія).

З метою зниження ймовірності дефекту виділення вологи в готовому продукті, наші фахівці рекомендують додатково вносити в розсіл тваринний білок «Про Гель А95» в кількості 0,5 - 1 %.

Рекомендації щодо режимів масажу:

  • Для нежирного сировини загальний цикл - 8 годин з інтервалом 20 хвилин роботи/20 хвилин спокою, швидкість обертання барабана - 6-7 об/хв.
  • Для жирної сировини загальний цикл 5-6 годин з інтервалом 20 хв. робота/20 хв. спокій.

2. Компанія «ТД «Технологія Трейд», враховуючи підвищений вміст вологи у свинині, пов'язаний з інтенсивною технологією відгодівлі свиней, для виробництва грудинки і шиї пропонує використовувати препарат «Унібак СТ» в кількості 5 кг/100 л розсолу. Цей препарат забезпечить мінімальні втрати продукту при термообробці і сухість готового продукту, що знаходиться під вакуумом, а також практично прибирає гелеутворення між м'ясом і жирним сировиною.

При виробництві в/к і п/к ковбас «шинкового напрямку» - типу «Дрогобицька шинка» та ін. рекомендуємо використовувати «Аромікс 65» у кількості 1-1,5 кг/100 кг сировини. Перевагами даного препарату є: надійне зв'язування вологи в продукті, стабілізація кольору на розрізі і додання оригінального смаку готового продукту.

У асортименті компанії «ТД «Технологія Трейд» є продукт «Plusmulson Ferment TG» компанії «Гідрозол» (Німеччина). Цей продукт технологи компанії «ТД «Технологія Трейд» рекомендують додавати в розсоли в кількості 0,2-0,3 %

<< Назад

Яндекс.Метрика G Analytics
site was created by изготовление сайта