Специи и ингредиенты ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Roeper
Спеції та інгредієнти ТМ Red Arrow
Спеції та інгредієнти ТМ Ingredion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Питання про вакуумну упаковку

Питання про вакуумну упаковкуЗнову і знову технологи ставлять риторичне запитання: як запобігти дефект виділення вологи при упаковці делікатесної продукції у вакуумі? Що можна сказати з цього «популярного» питання, виходячи з сьогоднішніх реалій? Які препарати Вашого асортименту Ви рекомендуєте для виробництва делікатесів з різним відсотком виходу, розкажіть про їх особливості?

Олександр Веніамінович Глущенко, комерційний директор компанії ТД «Технологія Трейд»

Закони фізики ще ніхто не відміняв. Природні явища залишаються в силі, але скоротити цей ефект відсотків на 50-60 можливо. Для цієї мети використовується плазма крові, яка є хорошим термостабілізатором і цей ефект є незворотнім, тобто плазма крові створює незворотню структуру в комплексі з м'ясними волокнами, яка перешкоджає відділенню вологи при вакуумному пакуванні, знижуючи при цьому рівень на 50 відсотків. Рівень плазми крові в кінцевому продукті не повинен перевищувати піввідсотка.

Друга серія продуктів - це нове покоління розсільних препаратів серії «Унібак»: ці продукти, розраховані на рівень ін'єктування до 80-100 відсотків, також зменшують рівень відділення вологи до 50-60 відсотків при вакуумному пакуванні, але цей ефект досягається за рахунок більш складних композицій фосфатів карагенану і білків рослинного походження. Кожен продукт серії «Унібак» містить до 20 різних складових, які працюють у своєму температурному сегменті, що і призводить до його відмінним якісним показникам.

<< Назад

Яндекс.Метрика G Analytics
site was created by изготовление сайта