06.11.2015
На початку листопада 2015 року компанією «Торговий Дім «Технологія Трейд», спільно з партнерами було проведено семінар для технологів м'ясопереробної промисловості.
Метою зустрічі було ознайомити гостей з найсвіжішими новинками та рішеннями в галузі інгредієнтів для виробництва ковбас та інших м'ясних виробів. Родзинкою заходу став вибір місця проведення – вперше семінар відбувся на борту новітнього круїзного лайнера «Коста Діадема», що відправився з Барселони в подорож по Середземному морю.
Таким чином, гості, партнери та колеги змогли не тільки отримати багато нової корисної інформації щодо можливих технологічних рішень, а й наповнити себе незабутніми враженнями, адже семиденна програма круїзу включала відвідини Пальма-де-Майорки, Неаполя, Ла Спеції, Пізи, Флоренції, Савони і Марселя .
Теоретична частина семінару проходила в сучасному конференц-залі на борту лайнера. Найостанніші розробки в галузі тваринних білків були представлені директором з продажів компанії «Scanflavour» Хайном Остергардом. Свіжі новинки по смако-ароматиці і функціональним продуктам були запропоновані заступником директора компанії «Аромадон» Леонідом Шубовим.
Практичну частину семінару з рекомендаціями щодо використання нових продуктів провів директор з інновацій компанії «Торговий Дім «Технологія Трейд» Олександр Глущенко.
Учасникам семінару було презентовано найсвіжіші новинки по білках «Scanflavour»: Scan Gel DI-95 є інноваційним продуктом, що прекрасно поєднує високу функціональність і гарну розчинність. Це робить його незамінним при ін'єкції м'яса; Scan Gel SF-91 і Scan Gel SF-95 були спеціально розроблені для ковбасних виробів низької цінової категорії, при цьому вони впевнено демонструють в готовому продукті щільну, волокнисту структуру і високу термостабільність.
Компанія «Торговий Дім «Технологія Трейд» спільно з компанією «Аромадон» презентували продукти, які добре зарекомендували себе на українському ринку:
Ще одна тенденція на сьогоднішній день – активне використання таких екстрактів натуральних прянощів: Перець чорний, Перець червоний пекучий, Кардамон, Мускатний горіх, Часник, гірчиця, Імбир, Селера, які показали високу ефективність завдяки невеликій закладці.
Вперше в рамках семінару була висвітлена тема маркетингових стратегій та інструментів стосовно м'ясопереробної галузі, яку презентував комерційний директор компанії «Торговий Дім «Технологія Трейд» Олександр Донченко.
За підсумком учасники заходу отримали досить корисну практичну інформацію, а насичена подіями програма круїзу дозволила відволіктися від буденності, зібратися з думками і надихнутися на нові розробки.
Компанія «Торговий Дім «Технологія Трейд» бажає гостям семінару і всім своїм клієнтам творчого натхнення, нових досягнень і успіхів в починаннях.
Будь ласка, заповніть поля: